Kylling i tomat- og ostesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryse enet Indsendt af : Chrris Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200C
Kyllingfileterne ordnes og skæres i tern ca. samme størrelse som når du samler pege og tommelfinger. Broccolien skæres i buketter på samme størrelse Fordel broccoli og kylling i et stort ovnfast fad Krydder med salt og peber Bland tomat og mornaysauce i en skål og rør det godt sammen, så det får en lyserød farve. Fordel den blandede sauce over kylling og broccolien i fadet. Sæt fadet i ovnen i ca 30-40 minutter. Serveres med ris Tips: Retten kan spices op med fint hakket chili som blandes i saucen og andre krydderier man elsker. Drys eventuelt revet mozeralla over fadet 15 minutter inden du tager fadert ud. Retten er børnevenlig og meget nem at lave. |
|
Opskriften er vist 8784 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne