Gullasch 03
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i skiver, brunes og tages op.
Kødet skæres i terninger, og vendes i mel med krydderier og brunes. Gulerødderne skæres i store terninger. Løg og gulerødder kommes i gruden til kødet. Kogende vand eller suppe, tomatpuré og kulør tilsættes. Koges ved svag varme ca. 1 time Sovsen smages til, og jævnes evt. lidt mere. Tips: Serveringsforslag Kartoffelmos eller hvide kogte kartofler |
|
Opskriften er vist 13500 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne