Gullasch 03

Gullasch 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Løg
50 g.Margarine
400 g.Skært oksekød
50 g.hvedemel
1 tsk.Salt
0.25 tsk.Peber
0.5 tsk.Paprika
0.5 tsk.Knust chili
3-4 Gulerødder (ca. 300 g)
4 dl.Vand eller suppe
0.5 dl.Tomatpuré
 Kulør
 
Opskrift:
Løgene skæres i skiver, brunes og tages op.
Kødet skæres i terninger, og vendes i mel med krydderier og brunes.
Gulerødderne skæres i store terninger.
Løg og gulerødder kommes i gruden til kødet.
Kogende vand eller suppe, tomatpuré og kulør tilsættes.

Koges ved svag varme ca. 1 time
Sovsen smages til, og jævnes evt. lidt mere.


Tips:

Serveringsforslag Kartoffelmos eller hvide kogte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 13500 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu