Saftigt kanelbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : monsii Indsendt : Red : |
|
|
varm mælken med smørret, lad det køle lidt, rør ægget i og tilsæt derefter resten, rul dejen ud og kom fyldet på, skær pølsen i skiver i ca. 1 cm, og sæt dem op+ ad hinanden i en smurt metalform, lad det hæve i ca. 30 min, bag i oven i 15-20 min midt i ovnen på 200 grader, pynt med glasur og skær den som en kage
Tips: du kan også dele dem og servere dem som amerikanske snegle hvilket det. |
|
Opskriften er vist 7765 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer monsii - 2013-12-10 19:41:47 aww tusind tak. er såå glad for du kan lide det :) anonym - 2012-10-19 16:12:31 BEDSTE KANELSTANG! EVER! ulrik - 2012-03-23 19:39:50 det er simpelthen så lækkert, hele familien elsket det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne