Kødsovs med rødvin
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rødvinen bringes i kog i en gryde.
Imens rødvinen koger, hakkes løget. Og når rødvinen har kogt i 15 minutter puttes løget ned i den kogende rødvin. Dette koges sammen i 5 minutter. Herefter puttes oksekødet ned i gryden og koges til det er brunet. Herefter kommes de hakkede tomater og oksebouillonen i gryden. Retten koges i valgfrit tidsrum - alt efter hvor meget sovs man ønsker. Herefter smages det til med salt og peber. Velbekomme :) |
|
Opskriften er vist 7304 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne