Camillas laks med spicy kartoffellåg
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Axel Oldenskov Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med vand uden salt.
Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos kartoflerne med en kartoffelstøder - tilsæt en god klat smør og mælk til mosen bliver lind og kan bruges som kartoffellåg. Resten af ingredienserne blandes i. Imens lægges ½ side laks eller laksesteaks i et ildfast fad drysses med paprika, peber, citronsaft til sidst fordeles nogle smørklatter jævnt over laksen, laksen sættes i en forvarmet ovn 190 grader varmluft i ca. 20 minutter. Laksen tages ud og kartoffelmosen fordeles over laksen så det dækker, brug al kartoffelmosen da de fleste gerne vil spise mere af denne da den er eventyrlig lækker. Gratiner med revet ost gerne rød cheddar. Fadet sættes nu atter ind i ovnen i 15 – 20 minutter. Serveres med en paprika sovs, der er en lækker paprika sovs på dette link |
|
Opskriften er vist 15455 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Carl Chr - 2014-10-18 16:56:21 Min kone bryder sig ikke så meget om laks men denne smagte hende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne