Limekyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Christinelrh Indsendt : Red : |
|
|
Skyld først rucolaen og cherrytomaterne, fordel rucolaen i et fad, del tomaterne over i halve og lig dem ovenpå salaten.
Steg baconen og og derefter kyllingen, som krydres med salt, peber og limeblade. Når kyllingen er gennemstegt, skæres den i skiver, baconen knuses og kyllingen, baconen og den ristede salatblanding fordeles ud over salaten. |
|
Opskriften er vist 5440 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne