Fadkoteletter med agurk
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Macci Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 gr.
Krydr kødet og brun det. Rist bacon til det er næsten færdigt. Hæld væden fra champignonerne og skær agurk i tern. Læg en lag af champignoner og agurk i bunden af et ildfast fad, kom koteletterne henover og læg endnu et lag af champignoner og agurk over. Læg derefter bacon øverst og pynt med cherrytomater der er skåret i halve. Ind i ovnen i en halv time og så er det klar. Tips: Serveres evt. med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 6879 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne