Rabarbergrød med appelsin og jordbær
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Snit rabarberne og kom dem i en gryde sammen med appelsinsaft, sukker samt lidt revet appelsinskal. Lad det simre 4-5 min. og rør ofte.
Smag til og jævn med jævningspulver, som beskrevet på posen. Lad grøden køle af, inden de friske jordbær, der er skåret i både, røres i. Server med en skefuld iskold fromage fra is, der er smagt til med lidt vanillesukker. |
|
Opskriften er vist 24649 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2017-05-22 20:29:04 Jeg lavede det med rababere, ikke saft, og siede det ikke. Det blev kogt godt ud, og smagte rigtig godt. eva - 2009-06-19 11:57:28 Der står 500g rabarbersaft ? menes der mon 500g rabarber der skal koges møre og så herefter blandes med jordbær? det gjorde jeg og det blev dejligt og smagte godt på gammeldags facon - lidt lun og med mælk på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne