Rabarbergrød med appelsin og jordbær

Rabarbergrød med appelsin og jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber saft
 lidt skal af 1 stor appelsin
200 g.sukker eller sødemiddel, der svarer dertil
 jævningspulver til rabarbergrød
500 g.friske jordbær
 
 Tilbehør:
4 spsk.fromage frais
 lidt vaniljesukker
 
 
Opskrift:
Snit rabarberne og kom dem i en gryde sammen med appelsinsaft, sukker samt lidt revet appelsinskal. Lad det simre 4-5 min. og rør ofte.

Smag til og jævn med jævningspulver, som beskrevet på posen. Lad grøden køle af, inden de friske jordbær, der er skåret i både, røres i.

Server med en skefuld iskold fromage fra is, der er smagt til med lidt vanillesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 24733 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-22 20:29:04
Jeg lavede det med rababere, ikke saft, og siede det ikke. Det blev kogt godt ud, og smagte rigtig godt.

  -   2009-06-19 11:57:28
Der står 500g rabarbersaft ? menes der mon 500g rabarber der skal koges møre og så herefter blandes med jordbær? det gjorde jeg og det blev dejligt og smagte godt på gammeldags facon - lidt lun og med mælk på.