Irsk bondegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens alle grøntsager og skær dem i små stykker, løgene hakkes dog.
Kødet brunes i en gryde med olie sammen med løgene, hvorefter samtlige grøntsager og krydderier tilsættes. Vandet hældes ved og gryden simrer under låg i 1½ time. Når retten serveres er kartoflerne så møre at de jævner retten. Serveres med syltede små agurker, rødbeder og groft bondebrød |
|
Opskriften er vist 71254 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Andersen - 2017-04-19 13:20:51 Faste kartfler jævner IKKE abc - 2009-11-19 08:33:57 retten bliver ikke ringere ved tilsætning af 5 spsk soya 1 stort løg (200g) istedet for forårsløg Svinesmåskød kan erstatte lammesmåkød i mangel af bedre. Og så kan den laves på den halve tid ved brug af melede kartofler. Per - 2005-01-01 01:01:01 Nye løg med top vil jeg mene er det vi kalder for forårsløg, og de skal bare skæres i 1-2 cm stykker på skrå. Men opskriften her minder meget om irish stew og jeg syntes ikke forårsløg giver smag nok, så en anden gang vil jeg bruge 2-3 almindlige løg og skære dem i skiver. eller hakke dem groft. stubbing - 2005-01-01 01:01:01 Den vil jeg prøve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne