Hurtig pastaret med bacon og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Macci Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaen.
Skær kyllingefiletterne ud i tern og steg dem på en pande i krydderierne. Rist bacon til det er næsten færdigt. Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast fad, kom fløden og mornaysaucen over og rør godt rundt. Kom det i ovnen, midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i en halv time. (Det er godt hvis man lige husker at røre lidt rundt i det indimellem mens det er i ovnen) Tips: Rester kan sagtens gemmes til dagen efter i køleskabet og varmes op igen :) Dog er den ikke lige så cremet dagen efter :) |
|
Opskriften er vist 544645 gange,
og udskrevet 7500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (130 stemmer) |
|
Kommentarer Kate - 2021-12-02 14:40:05 Hvor meget paprika og karry skal man bruge? Yvonne - 2021-06-10 13:51:01 God gæsteopskrift til afslappet komsammen anonym - 2019-06-26 14:57:57 Lækker opskrift men ser lidt kedelig ud så jeg tilsætter tomat puré. Det giver farve og smager godt sammen med krydderierne. Smørrebrødsjomfruen - 2019-06-07 17:15:50 Har lavet retten flere gange med succes. Jeg tilsætter dog lidt tomat puré for at give lidt ekstra farve og smag. Per - 2018-09-29 10:44:52 Ja det er rå pasta Susie - 2018-09-27 04:46:50 Lyder rigtig lækkers, men hvor meget karry og paprika. Lone - 2018-07-18 13:29:18 Er det min 250 g pasta i rå tilstand? anonym - 2017-01-04 19:12:29 Hvis man har noget Mornaysauce tilbage, kan det evt hældes over når man varmer det dagen efter :) Elife sari - 2017-01-02 13:33:24 Jeg var en dag sammen med alle Lone C. - 2015-01-21 22:50:28 Også mums herfra :-) Næste gang vil jeg forsøge at tilsætte lidt grøntsager :-) anonym - 2014-03-14 16:01:38 Skal prøve den i morgen...glæder mig..lyder som en dejlig oplevelse...Jan...�� dagplejeren - 2013-03-13 15:53:53 prøv at tilsætte let kogt broccoli... Johnny Leth_Andersen - 2013-03-11 19:00:54 Den er godkendt herfra...Har kun en kommentar...MUMS..:) anonym - 2013-03-03 17:00:44 smager helt kanon, vi har tilsat champignon skåret meget fint i skiver samt gratineret med chedder ost anonym - 2013-02-21 23:51:31 Det smager virkelig lækkert. Lavede det med milda 4% istedet for fløde og med 5% morney sauce. Frida - 2013-02-20 21:34:11 Super lækker ret! Jeg lavede den med 400g bacon og svinefiletter i stedet for kyllinge. Derudover kom jeg også en rød peber (kan godt bruge to) i, for at friske den lidt op. Det hele blev spist op - selv af de kræsne ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne