Krolls Æblesnegle med kanel og kokos
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kroll1 Indsendt : Red : |
|
|
Bland dejen til den lige slipper bordet (den skal være en anelse klistret)
Hæver i 30-40 min. Rul dejen ud, smør fyldet på men ikke helt ud til kanten. Rul sammen til en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm. tykke skiver og læg dem på en bageplade. Hæves i 30-40 min. Pensl med den tiloversblevne æggehvide og bag i ca. 15 min. ved 200 grader. Pynt med glasur og nyd dem lune. |
|
Opskriften er vist 4600 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne