Hakkebøffer i fad i paprikasauce

Hakkebøffer i fad i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hakkebøffer i fad i paprikasauce, billede 4 Hakkebøffer i fad i paprikasauce, billede 1 Hakkebøffer i fad i paprikasauce, billede 2 Hakkebøffer i fad i paprikasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Paprikasovs:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Paprika, delikatesse
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bøffer:
Form 6 små bøffer som brunes på begge sider på en stegepande i smør. Tag bøfferne af og læg dem i et ildfast fad.

På samme pande ristes skivede champignon i det overskydende fedtstof, tages af og gemmes til servering.

Paprikasovs:
Svits de hakkede løg i smør til de er klare, tilsæt så bacon i tern og svits med. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet.

Tilsæt tomatpure, bouillonterning, vand og fløde og lad sovsen koge i 10 min.

Sovsen hældes over bøfferne. Sæt fadet i en 200 grader C. alm ovn i 10 minutter.

Lige før servering lægges champignoner over samt evt. yderligere sprødristede baconskiver.

Serveres med kartoffelmos, løse ris samt evt. grønne ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 16462 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16006 (3811 kcal)
KJ pr. Pers. 4001 (952 kcal)
Vægt ialt 3104 gram
Vægt pr. Pers. 776 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 515 KJ (122 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu