Æbledessert - verdens bedste
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Joel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne MEGET stive tilsæt 1 spsk. af sukkeret og pisk til hviderne ater er meget stive. Vend resten af sukkeret i me dlet hånd. Bred halvdelen af marengsdejen ud på bagepapir som en rund bund og sæt med 2 skeer resten af marengsdejen på som små toppe rundt i kanten.
Bag bunden vedsvag varme 150 gr til den er let gylden og let løsner sig fra papiret. Pisk fløden til skum. Riv æblerne groft og vend dem i flødeskummet lige inden serveringen og fordel fyldet på marengsbunden. Drys med revet chokolade og ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 7340 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne