Østrigsk Kanelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Frysegnet Indsendt af : Joel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt. Æggene tilsættes 1 ad gangen.
Melet blandes med krydderierne og røres sammen med æblemosen. Dejen kommes i en bradepande ca. 20 x 30 cm. Bages på nederste rille ca. 40 min. ved 170 grader. Pynt evt. med hvid glasur eller drys flormelis over. |
|
Opskriften er vist 22387 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-03 14:13:10 Når der ikke står noget så regn med alm. ovn anonym - 2021-06-27 11:55:26 Skal den bages uden varmluft , der står nemlig ikke noget ,andet end 170 grader i 40 min. anonym - 2021-03-27 10:00:06 min mor har den opskrift fra en gammel avis, tror det er fra en kage blad. og vi elsker den, men vi putter også mere mos i Annie - 2018-08-18 10:31:14 Den smager endnu bedre med 200 gram skrællede æbler, skåret i små stykker. Og undlad glasur, men giv i stedet lidt cremfraice til. Anne - 2016-09-08 14:25:56 Rigtig dejlig kage, saftig og smager godt af kanel. Tillige nem at lave. Anne - 2015-02-07 14:19:25 En rigtig lækker kage , saftig og dejlig kanelsmag nancy - 2014-02-06 16:42:07 den må jeg virkelig prøve, lyder som en lækker kage !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne