Flødebollekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flødebolle Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Makronerne knuses og lægges i bunden af et lille fad, ca. 20x20 cm.
Tryk flødebollerne ned i makronerne. Piskefløden piskes til flødeskum med vaniljesukkeret og fordeles over flødebollerne. Hindbær, blåbær og revet chokolade fordeles over og kagen er klar til servering. Tips: Kagen er lynhurtig at samle, men kan også laves klar et par timer før. Anden frugt kan bruges. |
|
Opskriften er vist 5871 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne