Chokolade smørcreme frosting
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret tages ud af køleskabet i god tid inden det skal bruges, så det når stuetemperatur.
Blødt smør piskes glat, ca. 1 minut. Tilsæt sigtet sukker, kakao og vaniljesukker, og pisk det godt med smørret. Tilsæt mælken lidt efter lidt, ca. 1 spsk. ad gangen til den ønskede konsistens. |
|
Opskriften er vist 10243 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne