Tunfrikadeller med kaviarcreme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Tun i olie fra Glyngøre røres sammen med de øvrige ingredienser og steges på panden ved middel varme.
Rør rød kaviar fra Glyngøre med 2 dl. cremefraiche og server med en lækker grøn salat. |
|
Opskriften er vist 4328 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne