Sildefileter med mini- kartofler
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
300 gram forvaskede mini-kartofler koges i 3 dl piskefløde ved svag varme.
Når kartoflerne er kogt, tages gryden af varmen og der røres to æggeblommer og ½ citron i. Kartoflerne serveres sammen med 4 hele sildefileter. Pynt evt. med hakket løg og dild. |
|
Opskriften er vist 5050 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne