Rugbrød med surdej og kerner
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Pointdexter Indsendt : Red : |
|
|
surdej vand rugmel hvedemel røres godt sammen. 5 dl tages fra til ny surdej og sættes i køleskabet.
Herefter tilsættes: skårne rugkerner havregryn vand madkulør salt. Det hele blandes og fordeles i 2 rugbrødsforme. Stilles til hævning i 10 – 12 timer på køkkenbordet. Bages 55 min ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 8106 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne