Rugbrød med surdej og kerner

Rugbrød med surdej og kerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Pointdexter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.surdej
12.5 dl.vand
500 g.rugmel
575 g.hvedemel
500 g.skårne rugkerner
200 g.havregryn
2.5 dl.vand
2 spsk.Madkulør
3 spsk.Salt
 
Opskrift:
surdej vand rugmel hvedemel røres godt sammen. 5 dl tages fra til ny surdej og sættes i køleskabet.

Herefter tilsættes: skårne rugkerner havregryn vand madkulør salt.
Det hele blandes og fordeles i 2 rugbrødsforme.
Stilles til hævning i 10 – 12 timer på køkkenbordet.

Bages 55 min ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 8106 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu