Chokolade bund
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : ja Indsendt af : hama Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker i ca 4 min med piskeris, til det er hvidt og luftigt.
bland de øvrige ingridienser sammen i en skål og sigt det forsigtigt, i ægge/sukker blandingen, gerne med en dejskraber. fordel dejen i en smurt ca 22 cm spring form. bag den i ca 25 min ved 175 grader. Tips: Der bliver en god bund af blandingen. Man kan komme 50 gram hakket mørk chokolade i dejen, i stedet for den mørke kakaopulver. Kakao kan også helt undlades. Hos os, bager vi en bund. Kommer derefter frugt af forskellig art i pisket fløde, oven på bunden, så det er en slags halv lagkage. Den er også ment sådan fra karolines kogebogs side. Har dog også brugt opskriften og lavet flere bunde, til alm lagkage. Smager dejligt. |
|
Opskriften er vist 12007 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne