Sprød helårssalat
Indsendt af : Else 79 Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skræl rodfrugterne omhyggeligt og skær dem i stave på 1-2 cm. Skrab de tynde strenge af blegselleristilkene.
Snit det hele meget fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Hak persillen groft. Del granatæblet i kvarte med en skarp kniv. Herefter er det nemt at løsne kernerne ned i en skål ved at banke på skallen med bagsiden af en suppeske. Gem lidt granatæblekerner og lidt hakket persille til pynt. Bland rodfrugter, blegselleri, hakket persille og granatæblekernerne i en skål sammen med dressingen og anret enten salaten på et stort fad eller i portioner. Pynt salaten med resten af den hakkede persille og granatæblekerner og smulder evt. lidt frisk gedeost på toppen. Den mættende salat er både velegnet som tilbehør til kød og fisk – eller som en selvstændig ret med et stykke groft brød. Tips: Du kan naturligvis også bruge andre rodfrugter og grønsager til denne herlige salat – fx rå jordskokker, majroer, fennikel, courgetter eller rødbeder. |
|
Opskriften er vist 2971 gange,
og udskrevet 100 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne