Små krydrede oksekødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Else79 Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødboller
Bland alle ingredisenser til dine oksekødboller i en skål og rør farsen grundigt igennem. Form farsen til 16 små boller (brug evt. en lille isske til at forme dem i ens størrelse) og steg dem i Becel rapsolie ved middel varme, til de er gennemstegte. Server 2-3 stk. på hver portion. Er der nogle til overs, passer to halve perfekt til en rugbrødsmad dagen efter. Salat Snit den rensede fennikel og snit den i helt tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Bland din klassiske vinengraitte dressing med Becel rapsolie (den er helt lys og næsten uden farve). Hak dilden fint og gem lidt til pynt. Bland fenneikel, dild og dresingg i en skål og anret den i pæne portioner på fire tallerkener og pynt med et stort drys dild. Courgette-fritter Rens courgetterne og skær enderne fra, halver dem og skrab kernerne ud med en teske. Riv courgetterne groft på et riveern. Bland mel og bagepulver. Pisk æg og mælk og rør det sammen med melet til en lind masse. Tilsæt de groft revne courgetter, krydr med salt og peber og rør det hele sammen. Hæld ca. 2½ dl. Becel rapsolie i en lille, dyb pande og varm olien op, til den syder omkring en tændstik. Sæt en stor spiseske med courgettemassen forsigtigt ned i den varme olie og steg 3-4 courgettefritter ad gangen. Vend dem forsigtigt under vejs, så de bliver smukt gyldne og sprøde på begge sider. Læg de færdige fritter på fedtsugende køkkenrulle og hold dem varme, mens du steger resten. Server 2-3 stk. på hver tallerken - afhængig af størrelsen og appetitten (pas på – de er vanedannende). |
|
Opskriften er vist 35655 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne