Kyllingesalat 06
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Else 79 Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern og bland det med Becel rapsolie, salt og peber, tørrede krydderurter og evt. presset hvidløg. Hæld den marinede kylling på en varm pande med marinaden og steg den gylden (skal være gennemstegt). Del broccolien i buketter, kog den i max. 2 minutter i letsaltet vand og køl den hurtigt i koldt vand (evt. med et par isklumper) for at bevare sprødheden.
Snit romainesalaten i mundrette stykker eller brug de hele blade fra mini romainesalat. Halvér de små tomater. Rist nødderne kort på en tør pande og hak dem, når de er kolde. Rør din dressing sammen og vend den i salaten, som du herefter kan anrette smukt i 4 portioner. Udblød rugbrødskiverne i lidt vand i ca. 10 minutter og afdryp dem i en sigte. Rør brødet med Becel rapsolie til en fast grød. Rul grøden til 16 kugler og placer dem med god afstand på en bageplade med bagepapir. Brug en kort, bred kniv eller spatel til at trykke rugbrødskuglerne til 1-2 mm tykke pæne cirkler. Dyp evt. kniven i lidt Becel rapsolie for at få dejen til at slippe lettere. Drys evt. de 16 runde chips med lidt flagesalt og bag dem ved 200 grader midt i ovnen i ca. 20 minutter og servér dem lune og knasende sprøde til salaten. |
|
Opskriften er vist 8260 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne