Boller med kerner

Boller med kerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else79

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.koldt vand
10 g.gær
40 g.hele hørfrø
40 g.knuste hørfrø (brug en morter eller en minihakker)
50 g.solsikkekerner
1 spsk.honning
3 spsk.Becel Solsikke-, raps og hørfrøolie
2 tsk.salt
275 g.groft speltmel og 350 g fint speltmel, hvedemel eller hvad du har på hylden
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt honning, olie, salt og frø og rør det hele sammen i en stor skål eller med din køkkenmaskine.

Tilsæt herefter din melblanding lidt efter lidt og ælt dejen færdig, til den er smidig, men stadig lidt klistret. Dæk skålen med film eller et låg og stil den i køleskabet i min. 12 timer.

Form så dejen til boller (brug evt. et par sker, hvis den klistrer for meget), og læg bollerne på en bageplade med bagepapir.
Pensl bollerne med lidt pisket æg lige inden bagningen.

Sæt bollerne ind i en 250 grader varm ovn – skru straks ned til 200 grader og bag bollerne i 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11175 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu