Gulerodskage med abrikoser

Gulerodskage med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else79

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.sukker
3 store æg
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 spsk.stødt kanel
1 dl.rapsolie
50 g.hakkede nødder (fx hassel- eller valnødder)
75 g.grofthakkede tørrede abrikoser
75 g.rosiner
300 g.groftrevet gulerødder
 
 Lidt ekstra abrikoser til pynt
 
 Glasur
250 g.flormelis
 Lidtkogende vand
 
Opskrift:
Pisk sukker og æg sammen til det bliver hvidt og skummende. Bland mel, bagepulver og kanel og vend det i massen med sukker og æg. Tilsæt rapsolie, nødder, abrikoser, rosiner og gulerødder og rør dejen ensartet.

Hæld dejen i en firkantet form eller et ildfast fad på 20-30 cm, foret med bagepapir. Bag kagen ved ca. 175 grader i ca. 50 min. Brug en kødnål til at følge med i, om kagen er færdig. Dejen skal slippe let.

Når kagen er kold, kan du pynte den med glasuren, som du fordeler jævnt på hele kagen. Løft kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i ca. 20 pæne stykker. Drys evt. tallerkenerne med lidt flormelis og pynt med lidt finthakkede abrikoser.





karakterer:
Opskriften er vist 5355 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu