Gulerodskage med abrikoser
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Else79 Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og æg sammen til det bliver hvidt og skummende. Bland mel, bagepulver og kanel og vend det i massen med sukker og æg. Tilsæt rapsolie, nødder, abrikoser, rosiner og gulerødder og rør dejen ensartet.
Hæld dejen i en firkantet form eller et ildfast fad på 20-30 cm, foret med bagepapir. Bag kagen ved ca. 175 grader i ca. 50 min. Brug en kødnål til at følge med i, om kagen er færdig. Dejen skal slippe let. Når kagen er kold, kan du pynte den med glasuren, som du fordeler jævnt på hele kagen. Løft kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i ca. 20 pæne stykker. Drys evt. tallerkenerne med lidt flormelis og pynt med lidt finthakkede abrikoser. |
|
Opskriften er vist 5370 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne