Grillstegte bovsteaks med blomme-rabarbersalsa
Hovedingrediens : Svinekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene med bouillon i 12 minutter. Lad dem trække i 12 minutter. Klip purløg i risene, lige før servering.
Hak rødløget meget fint. Kom det i en gryde med olie og vineddike. Kog uden låg til eddiken er kogt ned til 2 spsk. Skær blommerne i både. Skær rabarberstilkene i 5 cm tændstiktynde stænger. Kom blommer og rabarber i gryden og drys sukker på. Opvarm under forsigtig omrøring, til sukkeret er smeltet (ca. 1 minut). Tag gryden fra varmen og lad salsaen trække 10 minutter. Smag til med salt og peber. Dup bovsteakene tørre med køkkenrulle. Drys med provencekrydderi og peber på begge sider. Pensl evt. grillen med olie og varm den op. Kom bovsteakene på grillen, når grillkullene gløder og alle flammer er døet ud. Grill dem i 4 - 5 minutter på hver side afhængig af kødets tykkelse. Drys med salt. I stedet for grill kan kødet steges på grillpande/almindelig pande i ca. 6 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 12430 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne