Fløde-is med smagsstof
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Johannes Rosdahl Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblomme og sukker piske godt sammen med vaniljesukker i skålen.
Pisk fløde til skum og hældes i skålen og vendes forsigtig med det andet.( husk ikke røre det i ) Æggehvide piske stive og vendes forsigtig med det andet. Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig. Smagsstof kan være feks.: Hakket Chokolade Hakket Nødder 200 g. dessertmasse med pistaciesmag ( Odense Marcipan ) Valnødder eller flere forskellig Smagsstoffer kan blande 2 eller flere sammen eller hver for sig. |
|
Opskriften er vist 3728 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne