Marengsbund

Marengsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bund 1 Bund
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Marengsbund, billede 4 Marengsbund, billede 1 Marengsbund, billede 2 Marengsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive. Tilsæt 1 tsk. sukker pr. æggehvide, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret røres i med let hånd.

Tegn en cirkel på 23 cm. på et stykke bagepapir og smør marengsen ud i ensartet tykkelse.
Bages 4 timer ved 100 grader C. alm. ovn på midterste rille.

Sluk for ovnen og sæt ovnlågen lidt på klem. evt. en klud i klemme og lad ovnen blive helt kold med marengsen heri.



Tips:

Denne opskrift giver sprøde bunde.

Ønsker du lidt "karamel" i bunden så vil 3 timer være nok.





karakterer:
Opskriften er vist 133049 gange,
og udskrevet 784 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1820 (433 kcal)
KJ pr. Bund 1820 (433 kcal)
Vægt ialt 160 gram
Vægt pr. Bund 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1137 KJ (270 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 62.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu