Marengsbund
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggehviderne piskes stive.
Tilsæt 1 tsk. sukker pr. æggehvide, hvorefter massen piskes i 5 minutter.
Resten af sukkeret røres i med let hånd.
Tegn en cirkel på 23 cm. på et stykke bagepapir og smør marengsen ud i ensartet tykkelse. Bages 4 timer ved 100 grader C. alm. ovn på midterste rille. Sluk for ovnen og sæt ovnlågen lidt på klem. evt. en klud i klemme og lad ovnen blive helt kold med marengsen heri. Tips: Denne opskrift giver sprøde bunde. Ønsker du lidt "karamel" i bunden så vil 3 timer være nok. |
|
Opskriften er vist 133049 gange,
og udskrevet 784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne