Blomme-rabarbersalsa
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Hak rødløget meget fint. Kom det i en gryde med olie og vineddike. Kog uden låg til eddiken er kogt ned til 2 spsk. Skær blommerne i både. Skær rabarberstilkene i 5 cm tændstiktynde stænger. Kom blommer og rabarber i gryden og drys sukker på. Opvarm under forsigtig omrøring, til sukkeret er smeltet (ca. 1 minut). Tag gryden fra varmen og lad salsaen trække 10 minutter. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 20822 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kokkeline - 2007-05-10 17:40:24 Tilføj koriander, hakkede rå når det er kølet ned. Rigtigt godt så |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne