Sennepssovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og rør melet heri, tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant omrøring. Når sovsen har den rette konsistens, krydres den med grov sennep.
|
Opskrift på sennepssovs - en nem hjemmelavet sovsSennepssovs går særligt hånd i hånd med fiskeretter, og du kan selv lave din egen hjemmelavet sennepssovs med få simple ingredienser. En klassiker er kogt torsk med sennepssovs, som ofte ledsages af kogte kartofler og en smule grønt.Når du laver din egen sennepssovs, er det vigtigt, at sovsen ikke brænder på eller koger op, efter du har tilsat senneppen. Sennepssovs er også kendt som skidne æg sovs. Du kan nemlig bruge sovsen til den klassiske frokostret skidne æg med sennepssovs, som er særlig udbredt på påskebordet. Hvad er fiskesennep?Fiskesennep består af sorte sennepsfrø blandet med gule sennepsfrø, hvorefter der tilsættes eddike, vand og salt. Gule sennepsfrø er kendt for sin milde lugtfrie smag, mens sorte sennepsfrø har en mere kraftig smag.Konsistensen på fiskesennep er karakteriseret ved at være mere grov i det. Du kan lave din egen fiskesennep, eller købe en færdiglavet pulver, som blandes med vand og smages til med salt, sukker og eddike. |
Opskriften er vist 24978 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ghita - 2024-03-22 14:44:40 Kan man lave sennepssovsen på forhånd.? På forhånd tak Mvh Ghita |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne