Lækker banankage med mørk chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Nej Indsendt af : Bramsgaard Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 170 grader.
Rør farin og smør godt sammen. Tilsæt bagepulver, vanille, æg og rør godt sammen. Mos bananerne evt med lidt mælk og rør dem i dejen. Rør melet i lidt afgangen. Hak 100 gr. Chokolade og rør i dejen. Bages i 30-40 min, lad herefter hvile i ca. 15 min. Glasur: Varm de 3/4 dl. Mælk sammen med sukker, sukker og 100 gr. Chokolade. Skal gøres lidt gefül da der skal være nok og ikke for tyndt. Tips: Når du tilføjer glasuren behold da kagen formen, ser lækkert ud med et fedt lag chokolade ovenpå. |
|
Opskriften er vist 7041 gange,
og udskrevet 88 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne