Gaffel kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Stine nissen Indsendt : Red : |
|
|
ingredienserne blandes sammen og trilles i små kugler.
sæt kuglerne i køleskabet til næstedags morgen da det giver mere smag men kan også bages det det samme. læg kuglerne på bagepladen og tryg derefter en gaffel fladt ned på dem så der kommer et aftryk at gaffelen. bages ved 150 grader i 10 min. |
|
Opskriften er vist 5226 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-03 16:35:44 smager fantstisk, Mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne