Pistacieovnbag fisk med fyldte champinon
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : nej Indsendt af : Missrefsgaard Indsendt : Red : |
|
|
bland dressingen sammen og smør fisken i et tyk lag og vend herefter i panering
læg i et ildfast fad udhul 6 champignon og hakket indholdet sammen med den sidste champignon. hak hvidløg kom olie på panden og svits hvidløg og champignon, tilsæt derefter de soltørrede tomater og persille fyld champignonerne med fyldet og stil sammen med fisken i det ildfaste fad bag i en forvarmet ovn på 225 g i 15-17 min og server |
|
Opskriften er vist 3281 gange,
og udskrevet 77 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne