Svinekotteletter med ingefær
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : DonØ Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes i margarinen i en dyb pande, og krydres på hver side med salt og peber.
Samtidig tilsættes løg og hvidløg. Herefter hældes kokosmælken i, og resten af ingredienserne, minimajsen skæres i kvarte inden de tilsættes. Smag til med salt. Tips: Perfekt til natur ris, da retten kan laves ligeså hurtigt som risene kan koges. Og man kan nå at lave salat også. |
|
Opskriften er vist 6668 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne