Hvede boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Dianana Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt derefter alle ingredienserne.
Tilsæt derefter melet lidt af gangen, indtil dejen ikke klistrer til fingrene når du ælter den. Derefter lader du dejen hæve i 30 min. Ælt dejen igennem igen, og form så bollerne og læg dem på en bageplade. Tænd ovnen på 200 grader el. 180 grader varmluft og lad bollerne efterhæve i ca. 15min. Pensel bollerne med et sammenpisket æg og bag dem derefter i 15-18min. Tips: Smager også godt med chokoladestykker eller rosiner i! |
|
Opskriften er vist 3955 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne