Pavlova med frugtsalat
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Australien Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggehviderne piskes stive.
Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning.
Flormelis sigtes i af to omgange.
Til sidst røres maizena, salt, vaniljesukker og eddike i.
Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt pa hovedet), smurt med smør og drysset med maizena, til at begrænse kagens omkreds. Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 grader C. alm. ovn i en time. Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time. Pisk piskefløden til flødeskum og fordel den på toppen af kagen. Toppes med frugtsalat, vi har brugt denne opskrift dog i mindre mængder. |
|
Opskriften er vist 1488 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne