Pavlova med frugtsalat

Pavlova med frugtsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Australien

AustralienKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Pavlova med frugtsalat, billede 4 Pavlova med frugtsalat, billede 1 Pavlova med frugtsalat, billede 2 Pavlova med frugtsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 æggehvider
4.25 dl.flormelis
3 spsk.koldt vand
3 tsk.maizena
1 knsp.salt
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.eddike
 
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af to omgange. Til sidst røres maizena, salt, vaniljesukker og eddike i.

Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt pa hovedet), smurt med smør og drysset med maizena, til at begrænse kagens omkreds.

Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 grader C. alm. ovn i en time. Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time.

Pisk piskefløden til flødeskum og fordel den på toppen af kagen. Toppes med frugtsalat, vi har brugt denne opskrift dog i mindre mængder.





karakterer:
Opskriften er vist 1492 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu