Sydhavs Kylling

Sydhavs Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kylling (lår eller filet)
1.5 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
0.5 spsk.karry
 smør eller margarine
1-2 æbler
 
 Karrysovs:
1 stort løg
125 g.bacontern
0.5 spsk.karry
1 ds.konc. tomatpure
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
1 ds.ananas i tern
 
Opskrift:
Karrysovs:
Begynd med sovsen, så den er klar, når retten skal sættes i ovnen. Svits løg og bacon sammen i et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland mel og tomatpure i. Tilsæt bouillon og væde fra ananassen og lad det koge sagte i 10 minutter. Smag til med salt og kom ananasstykkerne i.

Bland mel, salt og karry i en plastikpose. Læg nogle kyllingestykker i posen ad gangen, ryst posen så melblandingen dækker stykkerne helt.

Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld karrysovsen over. Sæt fadet i ovnen i ca 35 minutter ved 200 grader C.

Garner fadet med små æblestykker efter ca. halvdelen af tiden.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Sydhavskylling

karakterer:
Opskriften er vist 8168 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu