Sydhavs Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Karrysovs:
Begynd med sovsen, så den er klar, når retten skal sættes i ovnen. Svits løg og bacon sammen i et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland mel og tomatpure i. Tilsæt bouillon og væde fra ananassen og lad det koge sagte i 10 minutter. Smag til med salt og kom ananasstykkerne i. Bland mel, salt og karry i en plastikpose. Læg nogle kyllingestykker i posen ad gangen, ryst posen så melblandingen dækker stykkerne helt. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet og læg dem i et ovnfast fad. Hæld karrysovsen over. Sæt fadet i ovnen i ca 35 minutter ved 200 grader C. Garner fadet med små æblestykker efter ca. halvdelen af tiden. |
|
Opskriften er vist 8168 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne