Riveret
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Knudalex Indsendt : |
|
|
Hak eller riv alle grøntsager og steg dem derefter i en stegegryde. Bland revet ost og rasp nok til at det kan dække overfladen i et ret tykt lag. Når grøntsagerne er faldet sammen krydres med timian, salt og peber. 4 æg slås ud på overfladen og dækkes med rasp/osteblandingen. Låg lægges på og retten steger videre i 15 minutter ved ret svag varme.
|
|
Opskriften er vist 2321 gange,
og udskrevet 40 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne