Boller i karry med kokosmælk
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Kilde : Per K. Tilberedningstid : 45 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør det hakkede kød sejt med lidt salt. Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og peber og rør godt, tilsæt så mælk til passende i konsistens, så den kan formes til boller.
En gryde med vand bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en teske eller dessertske. Når de kommer op til overfladen koger de videre 5-10 minutter an på størrelsen. Tages op og lægges på en tallerken gem kogevandet, det skal bruges til sovsen. Karry Sovsen: Kom smørret i en gryde når den bruser kommes hakket løg i som steges bløde. Så tilsættes karry, gurkemeje og hvedemel og rør godt nu kan man ikke gå fra gryden. Tilsæt kokosmælken mens du rør det hele tiden, tilsæt så kogevand og pisk indtil man synes sovsen har den rigtig konsistens. Smag sovsen til med salt og peber og lad den koge et par minutter, for at få melsmagen væk. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 8363 gange,
og udskrevet 27 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne