Rabarbermousse 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand tilsat sukker. Purér rabarberblandingen eller kom den i blenderen. Knug de udblødte blade husblas fri for vand og kom dem direkte i den koghede rabarberpuré, mens der røres - husblasen smelter med det samme.
Lad mosen svale. Pisk æggehvider og piskefløde stift. Vend begge dele i rabarberpureen, men gem lidt flødeskum til pynt. Kom det i en skål eller portionsglas og lad det stå koldt til serveringen. Pynt med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 13735 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne