Flødesauce Svenske kødboller

Flødesauce Svenske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gräddsås (flødesovs):
2 spsk.hvedemel
1 dl.Kaffefløde 9%
3 dl.mælk
2 spsk.kalvefond
0.5 spsk.soja
0.5 tsk.salt
 lidtpeber
 
Opskrift:
Rør mel og fløde sammen. Tilsæt resten. Lad det koge et par minutter

Tips:

Server tyttebær og kogte kartofler til de svenske kødboller





karakterer:
Opskriften er vist 12442 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-14 18:12:13
Super lækker og nem sovs. Jeg doblede op og brugte én oksebullon i stedet for kalvfond. Så smagte jeg til med ribsgele. Mums en sovs.