Flødesauce Svenske kødboller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
Rør mel og fløde sammen. Tilsæt resten. Lad det koge et par minutter
Tips: Server tyttebær og kogte kartofler til de svenske kødboller |
|
Opskriften er vist 12442 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kristian - 2016-12-14 18:12:13 Super lækker og nem sovs. Jeg doblede op og brugte én oksebullon i stedet for kalvfond. Så smagte jeg til med ribsgele. Mums en sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne