Kødboller til boller i karry, glutenfri
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Her har vi brugt hakket svine og kalvekød, men rente svinekød kan også fint bruges.
Rør det hakkede kød sejt med lidt salt. Tilsæt groftrevet løg, mel, æg og peber og rør godt, tilsæt så mælk til passende i konsistens, så den kan formes til boller Sæt gerne farsen på køl en halv times tid. En gryde med vand bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en spiseske. Når de kommer op til overfladen koger de videre 5-10 an på størrelsen. Tages op og lægges på en tallerken gem kogevandet, det kan bruges til sovsen. Tips: Disse kødboller uden gluten er lidt løsere end almindelige kødboller, så undgå at koge dem for hårdt da de ellers vil kunne gå i stykker. |
|
Opskriften er vist 4047 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne