Norsk festkage
Indsendt af : hanne Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Rør sukker og smør til en luftig masse tilsæt æggeblommer, mel, mælk og bagepulver fordel dejen jævnt i en bradepande (med bagepapir) Toppen: pisk hviderne stive med sukker fordel det over dejen og drys med mandlerne bages ca 30 min ved 180 grader (til den er gylden) Fyld: Pisk fløden til flødeskum og bland creme med flødeskummet. Skær den afkølede kage midt over og fordel fyldet på den ene halvdel og læg den anden del ovenpå |
|
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne