Norsk festkage

Norsk festkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
150 g.sukker
150 g.smør
150 g.hvedemel
5 æggeblommer
4 spsk.mælk
1 tsk.bagepulver
 
 Toppen:
5 æggehvider
200 g.sukker
 hakkede mandler (kan undlades
 
 Fyld:
1 posecremepulver (eller hjemmelavet kagecreme)
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bund:
Rør sukker og smør til en luftig masse tilsæt æggeblommer, mel, mælk og bagepulver fordel dejen jævnt i en bradepande (med bagepapir)

Toppen:
pisk hviderne stive med sukker fordel det over dejen og drys med mandlerne bages ca 30 min ved 180 grader (til den er gylden)

Fyld:
Pisk fløden til flødeskum og bland creme med flødeskummet.

Skær den afkølede kage midt over og fordel fyldet på den ene halvdel og læg den anden del ovenpå





karakterer:
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu