Ravioliret med skinketern i fad

Ravioliret med skinketern i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Andreas Strandfelt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pakkerravioli (ost/oksekød)
1 løg
1 ds.flåede tomater
1 pakkeskinketern
0.5 bakkechampignon
 Tabasco
2.5 dl.madlavningsfløde
1 poseMozzarellaost
 
Opskrift:
Raviolien koges og kommes i et ildfast fad.
Løget hakkes og svitses i gryde. Herefter tilsættes i gryden flåede tomater, skinketern, champignon og tabasco efter behag.
Grydens indhold hældes over raviolien i det ildfaste fad.
Madlavningsfløde fordeles i fadet og til sidst fordeles osten jævnt over fadets indhold.
Bages i ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter, indtil osten er gyldenbrun.





karakterer:
Opskriften er vist 7325 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu