Ravioliret med skinketern i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Andreas Strandfelt Indsendt : Red : |
|
|
Raviolien koges og kommes i et ildfast fad.
Løget hakkes og svitses i gryde. Herefter tilsættes i gryden flåede tomater, skinketern, champignon og tabasco efter behag. Grydens indhold hældes over raviolien i det ildfaste fad. Madlavningsfløde fordeles i fadet og til sidst fordeles osten jævnt over fadets indhold. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter, indtil osten er gyldenbrun. |
|
Opskriften er vist 7325 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne