Rabarbermousse
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær små fine vinrabarber i stykker på 2 cm og kog dem med sukkeret ved svag varme under låg i ca. 10 min. Når de er blevet til kompot, tages gryden af varmen.
Husblasen er i mellemtiden blevet udblødt i koldt vand, knuget fri for væde og nu opløst i den varme rabarberkompot sammen med citronsaften. Æggeblommerne piskes lette og luftige med sukkeret, og den let afkølede rabarbermasse heri. Æggehvide og piskefløde piskes stive hver for sig og vendes i æggemassen. Fordeles i 4 skåle og stilles på køl. Pyntes med jordbær. |
|
Opskriften er vist 38887 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-15 20:40:03 Den falde sammen😤 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne