Kogt høne (Kogt kage)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarne Olsen Indsendt : Red : |
|
|
Kom mel, sukker, bagepulver, essens el. vaniliesukker og æg i en skål og rør godt rundt.
Smelt for svag varme margarinen i en gryde og kom det i skålen og rør rundt. Dejen kommes i en smurt randform. Randformen stilles i en gryde med vand, så randformen er halvt dækket med vand, randformen tages op igen. Vandet bringes i kog og randformen sættes ned i gryden og kagen koges for svag varme (med låg og låget må ikke løftes af før kagen er færdig) i ca. 45-50 min. Kagen vendes ud på et fad og overtrækkes med kakaoglasur eller smeltet chokolade og drysses med kokosmel. Tips: GOD FORNØJELSE! |
|
Opskriften er vist 6250 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Et stort spørgsmålstegn - 2012-08-04 11:32:24 Jeg tænker det må være desserten EFTER hønen :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne