Kogt høne (Kogt kage)

Kogt høne (Kogt kage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Bjarne Olsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
100 g.sukker
125 g.margarine
1 bagepulver
3 æg
 Citronessens eller Vaniljesukker
 
Opskrift:
Kom mel, sukker, bagepulver, essens el. vaniliesukker og æg i en skål og rør godt rundt.
Smelt for svag varme margarinen i en gryde og kom det i skålen og rør rundt.
Dejen kommes i en smurt randform.
Randformen stilles i en gryde med vand, så
randformen er halvt dækket med vand, randformen
tages op igen.
Vandet bringes i kog og randformen sættes ned i
gryden og kagen koges for svag varme (med låg og
låget må ikke løftes af før kagen er færdig) i ca. 45-50 min.
Kagen vendes ud på et fad og overtrækkes med
kakaoglasur eller smeltet chokolade og drysses med
kokosmel.


Tips:

GOD FORNØJELSE!





karakterer:
Opskriften er vist 6250 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-04 11:32:24
Jeg tænker det må være desserten EFTER hønen :-)