Indiske ris
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : erling1000 Indsendt : Red : |
|
|
Lad risene stå i blød i vandet 20 min. i gryde m. låg.
Tænd for blusset og lad dem koge for kraftig varme med krydderierne i 5 min. Hæld vandet fra (kryderierne sorterer man selv fra). Tips: Serveres til indisk mad, som Tikka Masala kylling. |
|
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-31 11:32:37 Sammen med Raita, Korma med Kylling og Indiske Chapatti |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne