Albansk 'bombe' kage
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jehona Indsendt : Red : |
|
|
Start med at putte rommen eller appelsinsaften i en skål med rosinerne så rosinerne får lov til at bløde op i væsken og få smagen.
I de knuste kiks blandes den smeltede chokolade, den bløde margarine og de hakkede valnødder. Æggehviderne piskes med flormelis og hældes i kikseblandingen - hvor der herefter blandes godt. Herefter tilsættes rosinerne du lagde til blød i rom/appelsinsaft og hakkede M&M's/andet hårdt slik. Blandingen sættes i køleskabet indtil den køler ned (ca. 2 timer). Derefter former du kagen på en flot tallerken som ønsket, idealet er at forme "en halv bold". Tips: Den kan pyntes med hvid glasur hvor du herefter kan lave streger med smeltet chokolade som en fodbold. God til børnefødselsdage. |
|
Opskriften er vist 9203 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2013-06-24 16:14:48 Kan man bruge æbeljuice istedet for appelsinsaft? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne